Toplumsal Tarih'in Mayıs 2020 ve Ağustos 2018 Sayıları e-dergi Formatında Yayında!

COVID-19 salgını ve yol açtığı koşullar sebebiyle Toplumsal Tarih’in 317. sayısını matbu olarak değil dijital formatta, e-dergi olarak satışa sunuyoruz. Dergimizin elektronik versiyonunun satışı ISSUU platformu üzerinden gerçekleşecektir.

Koşullar normale döndüğünde ve basım-dağıtım süreçlerinin toplum sağlığına risk teşkil etmesi durumu ortadan kalktığında, dergimizin Nisan 2020 ve Mayıs 2020 sayılarının matbu hallerini de hazırlamayı planlıyoruz. Dergimizin eski sayılarını bu şekilde yavaş yavaş e-dergi halinde satışa sunmaya başlayacağımızın ve Toplumsal Tarih’in Mayıs 2020 sayısıyla beraber, dergimizi bundan böyle matbu yanında e-dergi olarak da yayımlayacağımızın haberini sizlere iletmekten mutluluk duyuyoruz.

Pandemi koşullarıyla birlikte yeniden keşfedilerek yoğun ilgi görmeye başlayan "Maraz-ı Sârî, Emrâz-ı Müstevlî: Tarihte Salgın Hastalıklar" dosya konulu Toplumsal Tarih Ağustos 2018 sayısı ise bu ay e-dergi formatında satışa açtığımız bir diğer sayımız.

Online satın alma işlemini gerçekleştirmek için yapmanız gerekenlerin ilki, aşağıda verilen satış ve market linkleriyle platforma ulaştıktan sonra eğer bir ISSUU hesabınız varsa platforma hesabınızla giriş yapmanız, yoksa da bir hesap oluşturmanızdır. Daha sonra karşınıza çıkan kredi/banka kartı bilgi formunu doldurarak dergimizi satın alma ve okuma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Toplumsal Tarih'in Mayıs 2020 Sayısını İncelemek ve Satın Almak İçin Tıklayınız
Toplumsal Tarih'in Ağustos 2018 Sayısını İncelemek ve Satın Almak İçin Tıklayınız